(untitled) (Journal of Economic Research & Business Administration, 2015)
Мақалада халықаралық қаржылық есептілік стандарттарына көшу жағдайындағы өндіріс шығындарын есепке алу мен өнімнің өзіндік құнын калькуляциялау әдістерінің жетілдірілу мәселелері жазылған.