(untitled) (Journal of Economic Research & Business Administration, 2015)
Дағдарысқа қарсы басқару мәселесі көпаспектілі және оның мәнін, сонымен қатар диагностиканың пайда болу көзін тереңірек зерттеу қажет. Дағдарысқа қарсы басқару экономикалық субъектілердің дағдарыстық кезеңінен тиімді алып шығуға арналған құралдар жүйесі. Бүгінгі күні дағдарысқа қарсы басқару негізінде әлі толық зерттелмеген ғылым, мемлекеттің экономикасының тұрақты дамуы тұсында ұйымды тиімді басқару әдістері жатыр.