(untitled) (Journal of Economic Research & Business Administration, 2015)
Аталмыш мақалада денсаулық сақтау жүйесінің қабылданған бірыңғай ұлттық Концепциясына сәйкес Қазақстанның денсаулық сақтау жүйесі дамуының өзекті сұрақтары қарастырылады.