(untitled) (Journal of Economic Research & Business Administration, 2015)
Қазақстанның тұрақты дамуға көшу жолында ренттік қатынастарды жақсарту басты орын алады. Мақалада алдымен «тұрақты даму» түсінігіне ғылыми негізделген анықтама берілген. Бұл анықтама ренттік қатынастардың нақты теориясы деп зерттелген. Осы және басқа мәселер мақаланың мазмұнын көрсетеді.