(untitled) (Journal of Economic Research & Business Administration, 2015)
Аталмыш мақалада кәсіпорынның өндірістік әлуетін өлшеуші элементтер мен негізгі және қосыша көрсеткіштер түрлері, олардың есептелу формуласы мен мәндері туралы мәселелер қарастырылған.