(untitled) (Journal of Economic Research & Business Administration, 2015)
Орталық Азия аймағында ғаламдану үдерісінің тереңдеуіне және экономикалық қатынастардың күшеюіне байланысты Қазақстан мен Қытайдың Синцзын орталығының достастық салалары көбеюде. Бірақ кейбір салаларда – сыртқы сауда, тасымалдау, инвестицияларда шешілмеген біраз мәселелер бар. Мақалада тәжірибе нәтижесі бойынша осы мәселелердің себептері, осы екі елдің әрі қарай достастық болашағы қарастырылған.