(untitled) (Journal of Economic Research & Business Administration, 2015)
Мақалада Қазақстанның қаржы жүйесінің реформасының қысқаша нəтижесі көрсетілген. Осы жүйені дамытатын жолдары талданған. Ұлттық қызығушылық көзқарастан қаржы жүйесінің жетілдіру жолдары анықталған.