(untitled) (Journal of Economic Research & Business Administration, 2015)
Мақалада халықтың экономикалық жəне əлеуметтік белгілеріне қарай əртүрлі стратификациялық топтарды анықтау үшін факторлық жəне кластерлік талдау қолдану арқылы методологиялық шешімдер қарастырылады.