(untitled) (Journal of Economic Research & Business Administration, 2015)
Мақалада əлемдік кеңістікке кірігу жағдайында экономиканың табысты инновациялық дамуы жəне қаржыландыру мəселелері үшін адамдық капиталдың рөлі қарастырылған. Адамға инвестиция салу мемлекет өркендеуінің ең сенімді кепілі болып табылады, өйткені бұл болашаққа инвестиция салу.