(untitled) (Journal of Economic Research & Business Administration, 2015)
Аталған мақалада халықты орналастыру теориясы аясындағы парадигмаларға салыстырмалы түрде талдау жасалған жəне «халықты орналастыру» түсінігі ашылған. Халықты орналастыруға əсер тигізетін факторлар мен ерекшеліктер көрсетілген. Халықты орналастыру теориясы бойынша зерттеушілердің анықтамалары қорытындыланды жəне олардың негізінде ғылыми тұрғыдан жаңадан халықты орналастыру ұғымы берілді.