(untitled) (Journal of Economic Research & Business Administration, 2016)
В условиях ужесточающейся конкуренции возрастает роль инновационных проектов, и соответственно, качества их менеджмента. Традиционный подход управления, базирующийся на детальном планировании и тщательно продуманных процессах, в сфере инновационных проектов более не может считаться достаточно эффективным и приемлемым. Поэтому необходимо тщательное рассмотрение специфики и особенностей инновационных проектов и их учет в управленческом процессе. Бәсекелестіктің күшеюі жағдайында инновациялық жобаларды рөлі және олардың басқару маңызы артады. Жобаларды толық жоспарлау және мұқият ойластырылған процестердің негізінде құралған инновацияны дәстүрлі басқару көзқарасы, бұдан былай жеткілікті тиімді және қолайлы деп санауға болмайды. Сондықтан, инновациялық жобалардыбасқару процесінде олардың есебімен ерекшеліктеріне мұқият шолу жасау қажет.