(untitled) (Journal of Economic Research & Business Administration, 2016)
Бұл мақалада қазіргі таңда елімізде мемлекет тарапынан кәсіп керлікті қолдау әдістерін жетілдіру жолдары ұсынылған. Барлық күш жағымды сыртқы ортаны қалыптастыруға бағытталуы керек. Осыған байланысты, мемлекеттің кәсіпкерлік белсенділікті тиімді, әрі икемді ынталандыру әдісін дұрыс анықтауы өзекті мәселе болып табылады. В данной статье предложены современные пути совершенствова ния государственного регулирования по развитию предприниматель ства. Необходимо создание привлекательной внешней среды. В этой связи необходимы выявление эффективных и стимулирующих мето дов государственной поддержки для развития предпринимательства.