(untitled) (Journal of Economic Research & Business Administration, 2016)
Статья посвящена проблеме управления рисками в предпринимательской деятельности. Разработана методология оценки и управления рисками инновационных проектов и рассмотрены основные уровни управления рисками. Приведена матрица ключевых понятий организации процесса управления рисками на предприятии. Данная концепция позволяет успешно решать возникающие проблемы и использовать возможности, увеличивая потенциал организации. Мақала кәсіпкерлік қызметтің тәуекелдерін басқару туралы мәселеге тоқталған. Инновациялық жобалардың тәуекелдерін бағалау және бағалау әдістемесі құрастырылған және тәуекелдерді басқарудың негізгі деңгейлері қарастырылған. Кәсіпорындағы тәуекелдерді басқару процесін ұйымдастырудың басты анықтамаларының матрицасы көрсетілген. Бұл концепция туындайтын мәселелердітабысты шешуге және ұйымның потенциалын арта отырып мүмкіндіктерді пайдалануға көмектеседі.