(untitled) (Journal of Economic Research & Business Administration, 2015)
Қазақстанның экономикасын ары қарай дамыту үшiн инновациялық өлкенiң деңгейiнiң жоғарылатуы бойынша шара осы бапта қарастырылған. *** В данной статье рассмотрены меры по повышению уровня регионального инновационного развития РК.