(untitled) (Journal of Economic Research & Business Administration, 2015)
Бұл мақалада қаржылық есептілікті құрастыру бойынша жалпы талаптар, есептілік құрылымы мен мазмұнына қатысты ұсыныстар, сонымен қатар, қаржылық есептілік құрамы, оның элементтері және оларды тану мәселелері қарастырылған. *** The article deals with general requirements for financial reporting presentation, and recommendations for its structure and requirements on its content, and financial statements composition, its components and their recognition.