(untitled) (Journal of Economic Research & Business Administration, 2015)
Мақалада Қазақстан банк жүйесіндегі қаржылық делдалдарының ерекшеліктерінің мәні мен мазмұны сипатталған. Авторлар банк жүйесінің саяси жағдайындағы еліміздің алдында тұрған стратегиялық міндеттер мен өзекті мәселелерді атап көрсеткен. *** In this article the maintenance and essence of feature of financial intermediary of bank system of Kazakhstan are reflected. Authors consider actual problems facing the country and strategic duties of a political condition of bank system.