(untitled) (Journal of Economic Research & Business Administration, 2015)
Мақалада Қазақстан Республикасында инвестициялық жобаларға шетелдік капиталдарды тарту проблемаларының жағдайы мен мазмұны сипатталған. Авторлар инвестициялық жобаларға шетелдік капиталдарды тартудың міндеттері мен өзекті мәселелерді атап көрсеткен. Қазақстан Республикасының шетелдік капиталдарды тартудағы шет мемлекеттермен байланысы және оның экономикалық қауіпсіздігін қамтамасыз ету бойынша авторлардың тұжырымдары беріліп, ғылыми-тәжірибелік құнды ұсыныстар жасалған. *** In this article the scope and maintenance of WTO are considered. The authors determine the strategic tasks and actual problems at occurrence of entering to WTO. Custom tariff sets for domestic and import products are listed. The scientific-practical value suggestions of maintenance concepts of Kazakhstan’s economic security and its relationships with foreign countries are offered.