(untitled) (Journal of Economic Research & Business Administration, 2015)
Бұл мақалада Қазақстан Республикасында орналасқан санаторлы курортық демалыс орталықтарының егемендік алған жылдардағы даму жағдайы, дағдарыстық кезеңдері, сонымен қатар еліміздің тұтынушыла- рының ішкі туризмнің дамуына қосқан үлесі мен көзқарасы қарастырылған.