(untitled) (Journal of Economic Research & Business Administration, 2015)
Мақала мемлекеттің рөлінің жəне валюталық өзгеруі, қоғамдық жəне шаруашылық қызметтің барлық салаларында оның маңызының артуы мəселелеріне арналған.