(untitled) (Journal of Economic Research & Business Administration, 2015)
"«Жобалық менеджменттің» тиімділігін халықаралық қаржы институттары да мойындады. Мәселен, бүгінгі таңда, Дүниежүзілік банк ірі жобаларды несиелендіру кезінде өздерінің жұмысын жобалық менеджмент стандарттарына сәйкес жүргізетіндерге артықшылық беруде. "