(untitled) (Journal of Economic Research & Business Administration, 2015)
Ұсынылған мақалада спорттық маркетинг жəне спорттағы маркетинг түсініктеріне автор өз пікірін қарастырған. Автордың пікірі бойынша спорттағы маркетинг алдын ала қалыптасып, спорттық маркетингтің дамуына жол ашады.