(untitled) (Journal of Economic Research & Business Administration, 2015)
Мақалада кейбiр дамыған жəне шапшаң дамып келе жатқан елдердiң шағын жəне ірі кəсіпорындар саласында инновацияны активтендіру жəне жаңа өңдеулерді жылдам коммерциялау процестерi, мемлекеттің барлық процестерге жүйелі келу қажеттілігін куəландырып, инновациялық қызметті халық шаруашылығының барлық салаларында жан-жақты ынталандыру Қазақстан экономикасын қарқынды жаңғыртуға негіз бола алатындығы қарастырылған.