(untitled) (Journal of Economic Research & Business Administration, 2015)
Бұл мақалада Қазақстан Республикасында трансферт баға белгiлеуiндегi мемлекеттiк бақылаудың мəселесi зерттеліп, олардың шешiмiнiң жолы туралы ұсыныс жасалған. Сонымен қатар əлемдегi экономикалық процесстердiң ғаламдануды дамытуы шарттарындағы жəне дүниежүзілiк экономикалық кеңiстiкке Қазақстанның кiруiнiң халықаралық стандарттарымен сəйкес трансферт баға белгiлеуi туралы заңның нормаларының келтiруi бойынша ұсыныс жасалған.