(untitled) (Journal of Economic Research & Business Administration, 2015)
Мақалада шағын кəсіпорында қолданылатын маркетингтік технологияларды енгізу мен оны дамытудың негізгі мəселелері қарастырылған. Сондай-ақ шағын кəсіпорындардағы маркетингтік зерттеуді жаппай қолданудың тосқауылдары ашылған. Маркетингтік технологияларды қолдану өрісін шектейтін факторлар зерттелген. Қаржылық жəне басқару факторларына аса көңіл бөлінген. Кəсіпорындардың маркетингтік қызметтегі маркетингтік технологияларды қолданудың мəселелерін шешу жолдары ұсынылған.