(untitled) (Journal of Economic Research & Business Administration, 2015)
Мақалада Қазақстан Республикасындағы халықты экономикалық жəне əлеуметтік белгілеріне қарай стратификациялық топтарды құрудағы «еңбек қызметінен түскен табыстар» - «былым денгы»- «жұмыспен қамту» тажіребиелерін қолдана отырып, факторлық жəне кластерлік талдау шешімдерi қарастырылган.