(untitled) (Journal of Economic Research & Business Administration, 2015)
Берілген мақалада аймақтық дамудағы шағын кәсіпкерліктің мәні, рөлі, жауапкершілігі жанжақты сипатталған. Талдау барысында автор ШК белсенді субъектілердің, белсенді жұмылғандардың,сондай-ақ шағын кәсіпкерлік субъектілерінің өнім шығарылымы бойынша нәтижелерді келтіріп, ҚР аймақтарындағы ШК белсенділігін жетілдіру бойынша ұсыныстар келтірген.