(untitled) (Journal of Economic Research & Business Administration, 2015)
Мақалада Қазақстан аймақтарының аумақтық-салалық құрылымын талдау, аймақтық бәсекелік артықшылықтарды бағалаудың әдіснамалық негіздері және Қазақстан аймақтарының бәсекеге қабілет- тілігін қамтамасыз ету контексінде олардың әлеуметтік-экономикалық дамуын кешенді зерттеу қарастырылды.