(untitled) (Journal of Economic Research & Business Administration, 2015)
Мақалада Қазақстанның жоғары білім беру және елдің технологиялық дамуына арасындағы қарым-қатынастарды танысты. Стратегиялық мақсаттары мен даму проблемаларын талдайды ұлттық жоғары оқу .