(untitled) (Journal of Economic Research & Business Administration, 2015)
Мақала жерқойнауын пайдаланушылардың салықтары мен алымдарын алудың тарихына арналады. Осы салықтардың шығуы менәлемнің алдыңғық атарлы елдерінде олардық олданудың тарихық арастырылады.