(untitled) (Journal of Economic Research & Business Administration, 2015)
Мақалада Қазақстан Республикасындағы қаржы нарығын реттеу , оның мақсаттары , қағидаттары мен мақсаттарын мемлекеттің ағымдағы жағдайын көрсетеді . Авторы нормативтік мәселелер мен практикасын пікірін , сондай-ақ экономикалық өсу мүмкіндіктерін бөліседі.