(untitled) (Journal of Economic Research & Business Administration, 2015)
Бұл мақалада инвестициялық жобаларды бағалаудың неғұрлым тиімді әдісі ретінде нақты параметрлердің әдісін қолдану перспективаларын талқылайды . Атап айтқанда , мақалада дисконтталған ақша ағындарының негізінде инвестициялық жобаларды бағалаудың дәстүрлі әдістері негізгі кемшіліктер , нақты параметрлердің анықтамасын ұсынады , жіктеу нақты нұсқалары . Сондай-ақ, мысал инвестициялық жобаларды бағалау үшін нақты параметрлердің әдісін қолдану перспективаларын ашады .