(untitled) (Journal of Economic Research & Business Administration, 2015)
Мақалада ҚР-дың салық қызметтерінде ақпараттық технологиялардың рөлі және оларды енгізу, және сонымен қатар ҚР-ды салық қызметінде қолданатын ақпараттық жүйелер түрлеріқ арастырылған.