(untitled) (Journal of Economic Research & Business Administration, 2015)
Мақалада Қазақстан экономикасының қарқынды дамуы үшін жаңа көзқарастар бағдарлама қаржыландыру айналысады . Осы көзқарастарды тиімділігі , сондай-ақ болып саналады