(untitled) (Journal of Economic Research & Business Administration, 2015)
Мақала экономикалық дағдарыс Қазақстанның экономикасын дамыту , атап айтқанда темір жол көлігінде , көлік кешенінің рөлі мен маңыздылығын талқылайды . Сондай-ақ, ақылы негізгі экономикалық көрсеткіштері мен темір жол көлігі саласындағы , қазақстандық көлік стратегиясының негізгі бағыттары бойынша инвестициялар туралы .