(untitled) (Journal of Economic Research & Business Administration, 2015)
Аталған мақалада инновациялық экономиканың негізгі механизмі ретінде инновациялық инфрақұрылымның маңызды сұрақтары қарастырылған. Бәсекегеқ абілетті экономиканық алыптастыруды әрбір мемлекет өзінің ұлттық инновациялық инфрақұрылымына үлкен мән береді. Инновация бәсекегеқ абілетті экономиканық алыптастырудың маңызды факторы болып табылады.