(untitled) (Journal of Economic Research & Business Administration, 2015)
Мақалада инновациялық жобаларды жүзеге асыру барысында компания қызметіне әсер етуші түрлі факторлар қарастырылған. Инновациялар – бұл компанияның әрдайым гүлденуімен өсуіне апаратын жол. Бизнестің жаңа түрлерін жасай отырып, кәсіпкерлер қаржыланды рудың жаңа көздерін тауып отырады. Бірақ осықызмет барысында көптеген кәсіпкерлер сыртқы және ішкі орта факторларына толық мән бере бермейді. Дегенмен әлеуметтік бағытта құрастырыл ған инновациялық саясатөнді рушібөлімдер қызметін тұтынушылардың талабына сайқана ғаттанарлық өнімөнді руге, фирманың экономикалық әлеуетін күшей тудіқам тамасыз ететін өндіріс бөлімшелерінің қызметіне бағыт тай алады.