(untitled) (Journal of Economic Research & Business Administration, 2015)
Әр адам, ол техникалық және коммерциялық тексерілмеген инновациялық екенін біледі Қазақстан. Практикасы үшін қаржылық қызметтің жаңа түрін қаржыландыру 1. Венчурлық дамыған елдерде, қаржыландырудың осы түрі инновациялар ерекше қозғалтқыш екенін көрсетеді. Инновациялық идеялар көптеген жұмыс берушілерді қорқыту және қаржы институттары. Венчурлық капитал қаржыландыру, сондай-ақ инновациялық жобаларға инвестиция басқа да нысандарын астам бірқатар артықшылықтары болып табылады.