(untitled) (Journal of Economic Research & Business Administration, 2015)
Берілген мақалада Қазақстан үшін әлемдегі дамыған елдердің қатарына кіруге адами капиталдың маңыздылығы ашылған. Өркендеген елдердің тәжірибесі адами капитал мен әлеуметтік-экономикалық даму деңгейі арасында тура тәуелдік бар екенін көрсетеді. Автор адами капиталды арттыруда мемлекет рөлін ерекше атап, кейбір әрекеттер бағыттарын белгілеген.