(untitled) (Journal of Economic Research & Business Administration, 2015)
Қазақстан Республикасы мен қазіргі кезеңдегі даму проблемалары, сондай-ақ, отандық туроператорлардың ұсынатын қызметтердің негізгі түрлерін туризм саласындағы мемлекеттік және жергілікті билік органдарының қызметі қарастырылды.