(untitled) (Journal of Economic Research & Business Administration, 2015)
Қазақстанның азаматтық авиация саласын Республикасының, көлік маңызы жағдайын зерттейді - 2015 жылға дейінгі Қазақстан Республикасының Көлік стратегиясын атап көрсетеді, экономиканың бәсекеге қабілеттілігін арттыру үшін коммуникациялық кешені, оның ерекшелігін анықтады және оны іске асыру негізгі қызметі, сондай-ақ Қазақстан авиация Республикасының алдында тұрған негізгі мәселелерді шешеді жатыр. осы сұрақтарға қарастырғаннан кейін, автор қазіргі кезеңде Қазақстан азаматтық авиация жаһандық көлік және коммуникация жүйесіне табысты интеграциялау үшін барлық алғышарттар бар тұрақты дамып келе жатқан саласы болып табылады деген қорытындыға келеді.