(untitled) (Journal of Economic Research & Business Administration, 2015)
Қазақстан Республикасындағы мерчандайзингті ағымдағы дамуын сипаттайды және талдайды. Автор тарапынан осы саланы дамыту үшін ұсыныс жасады.