(untitled) (Journal of Economic Research & Business Administration, 2015)
Бұл мақалада ұйымның маркетингтік қызметінің стратегиялық жоспарлау мәселесі, ұйым мүшелерін басқарудың негізі ретіндегі оның үдерісі, сондай-ақ стратегиялық басқару тартымдылығының артықшылықтары мен себептері және ұйым бизнесін тиімді құрудағы оның рөлі қарастырылған.