(untitled) (Journal of Economic Research & Business Administration, 2015)
Жаһандық кеңістікте кәсіпкерлікті әлеуметтік-экономикалық аспектілері қалыптастыру және дамыту мәселелері. Бұл мақалада ғылыми-әдістемелік базаны субъектісінің қарау және практикалық механизмдері, экономикалық және социологиялық теориялар, тұжырымдамалар негізінде даму факторлары анықтайды.