(untitled) (Journal of Economic Research & Business Administration, 2015)
Бәсекелестік артады деп көп айтады, және маркетингтік арналар енгізу қажеттігін арттырады болады. Ал мұндай құю және telebrend ретінде ұғымдар арттыруға мүмкіндік жарнама үшін маңызды фактор болып табылады арна рейтингі.