(untitled) (Journal of Economic Research & Business Administration, 2015)
Табыс қолайлы деңгейі моделін құрылымын әсер етеді ірі рөлі көрсеткіш сметасын ойнап анықтау үшін «1. капитал бағалау моделі. Ол дұрыс орналастыру үшін маңызды болып табылады.Нарықтық құралдарының басымдықтары және объективті пайдалану. Бұл модель оның тиімді жұмыс істеуін анықтау үшін кез келген кәсіпорынның экономикалық және қаржылық қызмет көрсету қажеттілігі болып табылады.Мақала қазіргі уақытта кез келген компания үшін өте маңызды болып табылады, капиталдың орташа өлшенген құнын пайдалана табысы есептеу дисконт мөлшерлемесін, қолайлы деңгейін ұсынады.