(untitled) (Journal of Economic Research & Business Administration, 2015)
Интернет туралы болып табылады - Интернетті дамыту мысалында Қазақстанда сауда осы түріне дамыту жолдары туралы сауда-саттық, - Қытайда сауда. Бұл Қазақстан нарығына талдау жасайды және сауда осы түріне даму перспективаларын көрсетеді.