(untitled) (Journal of Economic Research & Business Administration, 2015)
Мақала табысы елдегі бөлу және жеке тұлғаларға, оның жеке табыс салығы әсер теңсіздікті мәселесімен айналысады. Ерекше назар мәселе көтерді мақсатында ғылыми тұрғысынан анықтау және зерттеу, пән бойынша ғылыми әдебиет орыс авторлардың зерттеу аударылады.