(untitled) (Journal of Economic Research & Business Administration, 2015)
Мақалада үкіметтің фискалдық саясатының мемлекеттік бюджеттіқ алыптастырудағы және жалпы бюджет жүйесіндегі рөлі қарастырылады. Мақала бір қатар үкіметтік құжаттардың, статистикалық материалдардың және оқулықтар негізінде орындалған.