(untitled) (Journal of Economic Research & Business Administration, 2015)
Қоршаған ортаға тигізетін әсері тұрғысынан аймақтық рейтингтің ұсынылған бап әдісі осы өңірлердің «ауыру» нүктелерін анықтау үшін маңызды құрал болып табылады. Рейтингтер (рекреациялық сипаттағы мақсаттары үшін, мысалы, экологиялық таза өнімдерді өндіру) ұзақ мерзімді экономикалық даму стратегиясын іске асырудағы аумақтарды тартымдылығын анықтау үшін пайдаланылады.