(untitled) (Journal of Economic Research & Business Administration, 2015)
Экономиканың түрлі жағымсыз көзі Үкіметінің кейбір модельдер, екінші көруге - бірлікте, ал үшінші - келесі өзгеріс ғылыми-технологиялық өндіріс тәртібі. 2008 жаһандық дағдарыстың күрделі сипатын талдай отырып, көптеген сарапшылар деп ұйғаруға бейім барлық қиыншылықтар мен сілкіністер көзі инфляция болып табылады, ол тіпті нарықтық экономика тұрақты даму пәлені қарады. Ол өзі Шын мәнінде ші? Бұл есепте, автор осы маңызды сұраққа жауап өз ойларын ұсынады, және, олардың пікірі бойынша, бұл анық теріс. Атап айтқанда, құжат, жоғары инфляция қозғаушы күші болып табылады және нақты негізделген жағдайларда емес ұсынады нарықтық экономика .